+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hdpe_water_supply_pipe_gas_pipe_energy_saving_and_high_speed_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302143832_333.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302143840_720.jpg

Pipa Suplai Cai HDPE / Pipa Gas hemat Énergi sareng Line Extrusion Kacepetan Tinggi

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian

Description: 

Garis produksi ieu ngadopsi téknologi paling canggih di Éropa, Mangrupikeun kahontalna hasil panilitian lini produksi hemat énergi, anu cocog pikeun ékstrusi kecepatan luhur HDPE, PP sareng pipa pololefin anu sanés. Dibandingkeun sareng garis produksi umum, hemat energi pangaruh ngahontal 35%, sareng efisiensi produk naék langkung ti 1 kali, sahingga henteu ngan ukur ngahémat biaya situs sareng tanaga tanaga, tapi ogé ningkatkeun épisiénsi. Garis produksi ieu ngagaduhan penampilan anu saé, gelar otomatis langkung luhur, produksi tiasa dipercaya sareng stabil.

 

spésifikasi: 

ngetik

Spék pipa (mm)

Extruder

Max.capacity (kg / h)

Total kakuatan (kw)

JWGXPE-63

ф20-ф63

JWSG * 60/38

420

150

JWGXPE-250

ф50-ф250

JWSG * 75/38

650

230

JWGXPE-450

ф260-ф450

JWSG * 90/38

960

380

JWGXPE-630

ф315-ф630

JWSG * 90/38

1050

410

JWGXPE-800

ф450-ф800

JWSG * 120/38

1350

520

JWGXPE-1000

ф500-ф1000

JWSG * 120/38

1350

545

JWGXPE-1200

ф630-ф1200

JWSG * 75/38

1580

690

JWGXPE-1600

ф900-ф1600

JWSG * 120/38 JWSG * 90/38

2100

970

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami