+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/_hdpe_pp_pvc_horizontal_type_double_wall_corrugated_pipe_extrusion_line.jpg

HDPE / PP / PVC Horisontal Tipe Ganda Tembok Garis Pipa Extrusion

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

HDPE / PP / PVC tipe horisontal DWC garis ékstrusi pipa anu dihasilkeun ku Jwell ngagaduhan seueur patén-patén. Kontrol otomatis pinuh, ngajalankeun stabil, kapasitas luhur. Bahan HDPE / PP nganggo extruder sekrup tunggal cekap efisien, sareng bahan PVC nganggo extruder sekrup kembar kerucut atanapi extruder sekrup kembar paralel. Mesin anu ngabentuk ngadopsi struktur tipe shuttle maju, sistem pendinginan cai tertutup, on-line belling. Garis gembleng dikawasa ku komputer PLC.

 

spésifikasi: 

ngetik

Diaméterna pipa (mm)

Kaluaran PVC (kg / jam)

Kaluaran HDPE (kg / jam)

Kecepatan maks (m / mnt)

Total kakuatan (KW)

JWSBW-160

90-160

150-250

200-300

6.0

135

JWSBW-250

110-250

250-350

250-350

5.0

280

JWSBW-500

200-400

650-750

250-500

3.0

550

JWSBW-800

500-800

 

1000-1100

3.0

680

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami