+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hdpepppvc_vertical_type_double_wall_corrugated_pipe_and_pvc_ribbed_pipe_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302150557_725.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229113727_853.jpg

HDPE, PP, PVC Vertical Type Double Wall Corrugated Pipe sareng PVC Ribbed Pipe Extrusion line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Pipa DWC utamina dianggo pikeun sistem drainase cai. Éta mangrupikeun garis anu dikawasa komputer. Fitur kapasitas kaluaran tinggi sareng stabil, sareng operasi otomatis pisan. Pikeun HDPE, anjeun tiasa milih extruder sekrup tunggal épisién tinggi. Pikeun PVC, anjeun tiasa milih kerucut kembar-sekrup extruder atanapi extruder kembar-sekrup paralel. Sistem forming diwangun ku kapang sareng korugator. Blok logam tiasa gampil dirobih sareng aranjeunna gaduh sistem hawa atanapi cai. Proses belling aya dina garis. motong presisi tinggi tiasa dijamin ku mesin motong. Garis produksi ogé tiasa dilengkepan ku sistem SIEMENS PLC.

 

spésifikasi: 

 

ngetik

Diaméterna pipa (mm)

Kaluaran PVC (kg / jam)

Kaluaran HDPE (kg / jam)

Kecepatan maks (m / mnt)

Total kakuatan (kw)

JWSBL-600

200-600

650-800

600-800

3.5

500

JWSBL-800

200-800

1200

1000

3.0

680

JWSBL-1000

200-1000

1300

1200

2.5

710

JWSBL-1200

600-1200

1400

1400

1.0

800

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami