+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Pabrikan tinggi-peralatan insulasi pipa insulasi —— Mesin Jhanghai Jwell

Waktos: 2018-11-04

Perusahaan JWELL aktip ngaréspon paménta pasar, sareng sakali deui ngalakukeun garis produksi garis diaméterasi pipa insulasi diameter 2 méter ageung.

Ayeuna, Perusahaan Peralatan Pipa Shanghai JWELL parantos teras-terasan nyayogikeun 14 lini produksi pipa insulasi diaméter super-ageung 2 méter ka pasar. Ngagaduhan pangalaman desain anu paling dewasa sareng kualitas peralatan anu stabil!
Kaliber super ageung 2 méter PE insulasi termal lini produksi pipa anu didamel di SHANGHAI JWELL PIPE EQUIPMENT CO., LTD, ngagaduhan posisi terdepan di industri, sareng desain na unik sareng novél. Ngadopsi efisiensi tinggi extruder sekrup tunggal, tingkat luhur otomatisasi, operasi gampang, produksi kontinyu, stabil sareng andal. Alatan produksi alat-alat stabil, téknologi dewasa, konsumén pisan wareg.
Pipa insulasi pe disebut ogé pe tube pelindung luar, tabung jaket, tabung lengan. Langsung ngubur pipa insulasi PE diwangun ku lapisan poliétilén kapadet lapisan luhur pelindung, bahan insulasi palastik busa kaku polyurethane sareng pipa waja. Bahan insulasi nyaéta busa poliurétana kaku, kapadetan nyaéta 60kg / m3 ~ 80kg / m3, pinuh ngeusian celah antara pipa waja sareng pipa casing, sareng ngagaduhan tingkat kakuatan perekat anu tangtu. Bentuk sacara gembleng teguh antara pipa waja, tabung luar sareng lapisan insulasi. Foam tina Poliuretan langsung dikubur pipa insulasi ngagaduhan sipat insulasi mékanis sareng termal anu saé. Dina kaayaan normal, éta tiasa tahan suhu luhur 120 ° C sareng tiasa tahan suhu luhur dugi ka 180 ° C ngalangkungan modifikasi atanapi kombinasi sareng bahan insulasi anu sanés. Dilarapkeun kana rupa-rupa cai tiis, cai panas, rékayasa insulasi pipa suhu luhur sareng handap.
Karakteristik pipa insulasi pe
Digunakeun sacara lega dina cairan, jaringan pangiriman gas, pipelineinsulasi rékayasa minyak bumi, kimia, jaringan pemanasan pusat, pipa ventilasi AC centralair sareng rékayasa kota.
● Biaya proyek murah.
● Kurang pendudukan bumi, konstruksi langkung gancang sareng perlindungan lingkungan anu langkung saé.
● Tabung jaket ngahémat énergi, pengawet, insulasi anu saé sareng umur jasa anu panjang.
● Sadaya garis alarm kabocoran disayogikeun pikeun kaamanan. Sakali kabocoran lumangsung di hiji tempat dina pipa, ngalangkungan konduksi garis alarm, lokasi anu pas sareng tingkat kabocoran pipa insulasi tiasa dipidangkeun dina instrumen uji coba khusus, supados nginpokeun ka personel anu bocor pikeun ngungkulan pipa anu bocor gancang sareng mastikeun operasi aman tina jaringan manaskeun.
 
Kinerja lini produksi pipa insulasi JWELL
 
1. extruder ngagunakeun desain anyar sekrup tinggi efisiensi tinggi, ngenalkeun téknologi paling canggih pikeun ngadamel ti luar negeri. Motor disetir, prosesor Siemens PLC, mastikeun operasi alat-alat stabil sareng dipercaya. Sistem kontrol suhu host diwangun ku sistem kontrol Siemens PLC sareng modul ékspansi. Akurasi kontrol suhu tiasa dikontrol dina ± 0.5 ° C.
2.Kapang anu nganggo struktur spiral, tempa baja paduan kualitas luhur; Kontrol suhu inti kapang ngadopsi pemanasan listrik. Kontrol suhu gaduh presisi tinggi, tabung tambaga panduan minyak moal karbon agrégat. Cingcin manaskeun ngadistribusikaeun di langkung seueur daérah, pangaturan suhu pikeun tiap daérah kapang tiasa dikendalikeun.
3. Tangki vakum didadopkeun desain modular. Flange tina kotak setélan vakum sareng kotak spraycooling didamel tina stainless steel. Nozop nyoko kana jinis parobahan gancang, anu merenah pikeun beberesih sareng ngagentos, sareng ngungkulan déféktasi pamasangan tetep sareng pembongkaran.
4. Jinis hileud ngangkut mesin, éta gampang dioperasikeun, kirang runtah pipa, sareng daya tarik ageung, operasi stabil.
5. Panangan eupan mesin motong nyoko kana struktur waja, kakuatan tinggi, sareng awét.
6.data téknis
Ti saprak diadegkeunana, Shanghai JWELL Pipe Equipment Co., Ltd. parantos fokus kana kabutuhan pelanggan, digabungkeun sareng kaunggulan peralatan pipa maju di bumi sareng luar negeri, ngusahakeun peralatan top-effective cost-effective tinggi pikeun pasar, sareng kabutuhan téknologi anu terus tumuh sareng pelanggan, ngenalkeun téknologi produksi canggih sareng konsép desain anu maju ka konsumén terminal.