+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high_filler_pelletizing_line_with_high_capacity_series-95.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143026_424.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143049_205.jpg

Garis Pelletizing Filler Tinggi Kalayan Seri Kapasitas Luhur

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

High Filler Masterbatch didamel tina talc, kalsium karbonat, kaolin sareng bubuk anorganik anu sanés anu dicampur sareng résin sareng pelumas ngalangkungan pélétisasi kembar. Hal ieu seueur dianggo dina poliétilén, polipropilén, polivinil klorida, poliéster, ABS, PS, EVA tong ditiup, pipa , seri kawat, pilem, straping, cetakan injeksi, ékstrusi sareng sajabina. High Filler Master- batch ngagaduhan sipat ieu: ditingkatkeun, nambahan, ngirangan biaya, ningkatkeun résistansi panas, lingkungan rendah karbon.

Masterbatch Filler tinggi tiasa dibagi kana: PP kalsium karbonat pangisi, PE kalsium karbonat pangisi, talc filler, transparan pangisi.

 

spésifikasi: 

model

L / D.

 kagancangan

kapasitas

CJWV77

36-56

400-900rpm

2000-3000kg / h

 

CJWH95

 

36-56

400-900rpm

 

3000-3500kg / h

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami