+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high_polymer_composite_waterproof_roll_extrusion_line.jpg

Tinggi Polimér komposit Waterproof Roll Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Dipaké pikeun sababaraha jinis bahan palastik, sapertos PVC, TPO, PE sareng sajabana. Tiasa ngahasilkeun lambar di handap ieu:

Lambar gulung plastik (modél: H): tanpa palapis nganggo bahan penguat batin atanapi bahan luar.

Gulung lambar sareng serat luar (Modél: L): palapis serat atanapi non-anyaman lawon.

Batin roll bertulang batin (Model: P): Lapisan lapisan jero sareng poliéster bolong.

Batin roll bertulang batin (Model: G): Lapisan lapisan jero sareng serat gelas

parameter teknis Utama: 


model

SJZ92 / 188-SJZ80 / 156

SJP130 / 36-SJZ92 / 188

JWS150 — JWS120

Lebar produk

1200-2000mm

2000mm

2000mm

Kandel produk

0.5-3.0mm

0.5-3.0mm

1-2mm

kapasitas

800-900kg / h

1200-1300kg / h

1000-1100kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami