+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high_pressure_rtp_twisted_composite_pipe_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229171927_184.jpg

Tekanan Tinggi RTP Twisted Composite Pipe Extrusion Line

地; 原产 地 :

Cina

Merek:

Permata

Sertifikasi:

Sertifikasi ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

Pipa bertulang thermoplastic RTP gaduh tilu lapisan: lapisan jero nyaéta anti érosi sareng maké pipa PE tahan;

lapisan tengah dikuatkeun lapisan pulas (bahan na serat disintésis inténsi tinggi, atanapi serat gelas, karbon

serat atanapi benang logam halus); lapisan luar nyaéta PE pikeun panyalindungan. Bahan penguat anu paling populér nyaéta serat Aramid.

Tekanan pipa bertulang serat Aramid dugi ka 9-14Mpa. Tekanan ngabeledug tiasa 40Mpa.

Téknologi sambungan RTP
Metode sambungan antara RTP sareng RTP, sisi RTP sareng perlengkapan anu sanés

(sapertos klep, tilu fittings arah) nyaéta: las listrik-panas listrik sareng pencét mékanis.

spésifikasi:

Taros Kami