+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high-speed-aluminum-plastic-composite-panel-extrusion-line-47..jpg

Kacepetan Aluminium Plastik Komposit Jalur Tonjolan Ekstrusi

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

alled ACP singgetna, diwangun ku aluminium foil sareng poliétilén, nyoko kana téknologi palapis thermo pikeun ngahasilkeun bahan konstruksi énggal ieu. Hal ieu loba dipaké pikeun témbok konstruksi, hiasan panto luar ogé iklan jeung hiasan panto jero.

Ngagabungkeun téknologi pamrosésan tradisional sareng pangalaman praktis, Suzhou JWELL mesin Co., ltd ngembangkeun papan ACP kelas tahan api gancang. kaluaran maximun tiasa 2500kg / h, laju garis 10m / mnt, lebarna 900-2000mm, ketebalan aluminium foil langkung ti 0.18mm.

Ogé, kami nyayogikeun garis ACP normal kalayan kisaran kaluaran 500-800kg / jam, garis maksimal 5m / mnt, lebar produk anu cocog 900-1560mm, ketebalan foil aluminium 0.06-0.5mm.

Taros Kami