+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/-high-speed-extrusion-line-for-hdpe-water-pipe-gas-.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229164603_993.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229164613_234.jpg

Jalur Tonjolan Kacepetan Tinggi pikeun HDPE Water Pipe / Gas

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

Number Model:

 

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

 

Garis produksi ieu ngadopsi téknologi paling canggih di Éropa, Mangrupikeun kahontalna hasil panilitian tina hemat énergi

lini produksi, anu cocog pikeun ékstrusi kecepatan luhur HDPE, PP sareng pipa poliolefin anu sanés. dibandingkeun sareng umum

lini produksi, pangaruh hemat énergi ngahontal kana 35%, sareng efisiensi produk naék langkung ti 1 kali, sahingga éta

sanés ngan ukur ngahémat biaya situs sareng tanaga tanaga, tapi ogé ningkatkeun épisiénsi. Garis produksi ieu saé

penampilan, gelar otomatis luhur, produksi dipercaya jeung stabil

 


spésifikasi:

ngetik

Spék pipa (mm)

Extruder

Max.capacity (kg / h)

Total kakuatan (kw)

JWGXPE-63

ф20-ф63

JWSG * 60/38

420

150

JWGXPE-250

ф50-ф250

JWSG * 75/38

650

230

JWGXPE-450

ф260-ф450

JWSG * 90/38

960

380

JWGXPE-630

ф315-ф630

JWSG * 90/38

1050

410

JWGXPE-800

ф450-ф800

JWSG * 120/38

1350

520

JWGXPE-1000

ф500-ф1000

JWSG * 120/38

1350

545

JWGXPE-1200

ф630-ф1200

JWSG * 75/38

1580

690

JWGXPE-1600

ф900-ф1600

JWSG * 120/38 JWSG * 90/38

2100

970

 

Taros Kami