+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high-speed-extrusion-line-for-hdpe-water-pipe-gas-pipe-37.jpg

Jalur Tonjolan Kacepetan Tinggi pikeun Pipa Cai HDPE / Pipa Gas

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Garis produksi ieu ngadopsi téknologi paling canggih di Éropa, Mangrupikeun kahontalna hasil panilitian lini produksi énergi, anu cocog pikeun ékstrusi kecepatan luhur HDPE, PP sareng pipa pololefin anu sanés. Dibandingkeun sareng garis produksi kornmon, pangaruh hemat énergi ngahontal 35%, sareng efisiensi produk naék langkung ti 1 kali, sahingga henteu ngan ukur ngahémat biaya situs sareng tanaga tanaga, tapi ogé ningkatkeun épisiénsi. Garis produksi ieu ngagaduhan penampilan anu saé, gelar otomatis otomatis langkung luhur, produksi tiasa dipercaya sareng stabil.

Taros Kami