+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high-speed-film-coating-die-series-83.jpg

Séri Pelapis Film Berkecepatan tinggi

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Lapisan pilem kecepatan tinggi Jwell Company maot ngadopsi T-tipe ujung kandel ku sistem penyesuaian manual pikeun nyederhanakeun operasi switching lebar produk sareng nyaluyukeun online. Unggal sistem anu nyaluyukeun ujung mandiri tiasa ngaleutikan masalah ujung kandel. Maka sacara efektif ngirangan limbah polimér sareng substrat. Ieu maot cocog pikeun ngahasilkeun lebar di handapeun 5000mm, kandelna 0.012-0.12mm PP, PE, PET, produk palapis EVA.

Gancang sareng akurat ngarobih lébar, tindakan umum tina rakitan panutupanana pikeun ngalengkepan lébar
pangaluyuan. Sakali produk pikeun ngahontal syarat ketebalan ujung anu dipikahoyong, saluyukeun setélan tina sistem panutupan parantos dibereskeun saatos ngulang deui ngaluyukeun lebar henteu deui nyaluyukeun sistem panutupan.
Gancang beberesih sareng perawatan. Operator tiasa gancang muka sistem pangaturan lebar lébar anu kandel, lebetkeun scraper kuningan pikeun miceun polimér karbonisasi.
Struktur panyegelan anu éfisién pisan: Ngagunakeun struktur panyegelan anu unik, pikeun mastikeun jangka panjang
produksi plastik henteu bocor.
Kaamanan: Ngadopsi panutupan henteu lengkep tina pemanasan stainless steel internal, épisiénsi sareng hemat énergi.


Taros Kami