+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high-speed-single-screw-extruder-pe-pp-double-wall-corrugated-pipe-production-line.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229164501_138.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229164518_211.jpg

Kecepatan tinggi Single Screw Extruder PE / PP Double Wall Corrugated Pipe Line Produksi

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

Garis pipa bergelombang mangrupikeun generasi ka-3 tina produk ningkat Suzhou Jwell. Kaluaran extruder sareng laju produksi pipa ningkat pisan ku 20-40% dibandingkeun sareng produk sateuacanna. Belling online tiasa dihontal pikeun mastikeun kinerja produk pipa bergelombang anu dibentuk. Ngadopsi sistem Siemens HMI.

● Mesin cetak tutup anu nembé dirarancang ngadopsi sistem épisiensi efisiensi tinggi khusus pikeun ngabentuk modul aluminium, anu ningkatkeun pisan épisiensi pendinginan dina produksi produk pipa bergelombang;

● Kecepatan tinggi, output tinggi mesin ékstrusi tunggal-sekrup ngadukung desain propésional ti kapang ékstrusi pipa bergelombang pikeun ngahontal ékstrusi stabil ageung;

● Silih gentoskeun modulna; modul ngabentuk aluminium nganggo bahan aluminium alloy penerbangan berkualitas tinggi LY12 kalayan eusi tambaga ≥ 5%, prosés casting tekanan presisi, bahan kapadetan tinggi, henteu aya pori-pori cahaya, panggunaan jangka panjang henteu gampang cacad. Tiasa ngarobih sababaraha skéma bentuk gelombang modul numutkeun kabutuhan pangguna;

● Ngadukung cutter DWC otomatis, kontrol komputer, posisi motong anu akurat, jalan stabil sareng gampang dioperasikeun.

 

spésifikasi:

model

Diaméterna pipa (mm)

Kaluaran HDPE (kg / jam)

Max. kagancangan (m / mnt)

Total kakuatan (kw)

JWSBL-300

110-300

500

5.0

440

JWSBL-600

200-600

800

5.0

500

JWSBL-800

200-800

1000

3.0

680

JWSBL-1000

200-1000

1200

2.5

710

JWSBL-1200

800-1200

1400

1.5

800

 

Taros Kami