+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high-speed-single-screw-extruder-pe-pp-double-wall-corrugated-pipe-production-line-47..jpg

Kecepatan tinggi Single Screw Extruder PE / PP Double Wall Corrugated Pipe Line Produksi

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Garis pipa bergelombang mangrupikeun generasi ka-3 tina produk ningkat Suzhou Jwell. Kaluaran extruder sareng laju produksi pipa ningkat pisan ku 20-40% dibandingkeun sareng produk sateuacanna. Belling online tiasa dihontal pikeun mastikeun kinerja produk pipa bergelombang anu dibentuk. Ngadopsi sistem Siemens HMI.

● Mesin cetak tutup anu nembé dirarancang ngadopsi sistem épisiensi efisiensi tinggi khusus pikeun ngabentuk modul aluminium, anu ningkatkeun pisan épisiensi pendinginan dina produksi produk pipa bergelombang;

● Kacepetan, mesin ékstrusi éksternal tunggal-kaluaran tinggi anu ngadukung desain propésional ti kapang ékstrusi pipa bergelombang pikeun ngahontal ékstrusi stabil skala ageung;

● Silih tukeur modél; modul ngabentuk aluminium nganggo bahan aluminium alloy penerbangan berkualitas tinggi LY12 kalayan eusi tambaga ≥ 5%, prosés casting tekanan presisi, bahan kapadetan tinggi, henteu aya pori-pori cahaya, panggunaan jangka panjang henteu gampang cacad. Tiasa ngarobih sababaraha skéma bentuk gelombang modul numutkeun sarat pangguna;

● Ngadukung cutter DWC otomatis, kontrol komputer, posisi motong anu akurat, jalan stabil sareng gampang dioperasikeun.

Taros Kami