+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/high-speed-water-cooling-horizontal-type-double-wall-corrugated-pipe-extrusion-line.jpg

Pendinginan cai gancang Horizontal Type Double Wall Corrugated Pipe Extrusion Line

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Jwell
sertifikasi: ISO CE
Kuantitas Orde minimum: 1
Sarat pamayaran: 30% turun mayar ku T / T, 70% sésa mayar sateuacan kintun ku T / T.

panalungtikan
  • rincian

ÉFORMASI JEUNG KAUNTUNGAN:
● Ukuran baju leungeun didamel tina alloy aluminium, sareng permukaanna tahan tahan. Gelombang gelombang tiasa diitung ku program parangkat lunak khusus, sareng kaku ring tiasa didapet dina beurat anu sami.
● Cai tiis disuntik dina bagian ngabentuk sareng balik (modél sapertos di pasar didinginkan ku hawa sareng tanpa cai).
● Mesin citakan gaduh struktur khusus pikeun sacara épéktip ngiringan dislokasi pipa (kalayan perlindungan patén).
● Mesin citakan gaduh struktur khusus pikeun sacara efektif ngahambat pemberontakan sareng mastikeun yén modulna moal cacad (kalayan perlindungan patén).
● Platformna dilengkepan ku alat pituduh, anu tiasa ngawujudkeun aksés sinkron tina dasar kapang.
● stabilitas vakum tiasa ningkat ku kotak vakum mesin citakan.
● Mesin citakan dilengkepan catu daya cadangan, anu tiasa mastikeun ditarikna lemes tina peralatan tina posisi produksi upami gagal listrik ngadadak pikeun nyegah ngonci
● Struktur khusus baki cai tiasa mastikeun aliran cai tiis anu nyuntik kana modul (kalayan panyalindungan patén).
● Gerakan pigura handap sareng pigura luhur sadayana disaluyukeun sacara listrik.

 

spésifikasi:

ngetik Ukuran pipa (mm) Maks. Laju (m / mnt) Total kakuatan (KW)
JWBW-150 ID40-150 15 270
JWBW-300 ID100-300 7.5 340
JWBW-600 ID100-600 5.5 490
JWBW-800 ID200-800 4.2 615
JWBW-1000 ID300-1000 2.9 795
JWBW-1200 ID400-1200 2 890
JWBW-1500 ID6001500 1.2 1110

 

Taros Kami