+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hollow-cross-section-plate-die-series-77.jpg

Hollow Cross Bagian Lempeng Maot Series

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Piring kerung PC seueur dianggo dina konstruksi sareng hiasan. Piring kerung kerung paeh sareng feedblock tiasa ngajantenkeun panyalindungan UV dina dua sisi. Produksi akhir kalayan lébar maks 2100mm sareng gaduh strengh dampak anu luhur, tahan cuaca anu saé sareng panangtayungan UV. Kalayan disaluyukeun luhur sareng handap
biwir kapang, ketebalan produksi kasalahan relatif tiasa dikontrol dina 3%; fitur manaskeun internal nyayogikeun pemanasan gancang sareng panahan suhu anu hadé. Pengatur udara masing-masing tiasa ngajantenkeun volume hawa tiap bagian bahkan gampang dikontrol pikeun ningkatkeun kualitas produk.
tina saluran ngahontal 0.015- 0.03um, anu mastikeun stagnasi-buktina.
Desain anu bénten-bénten tiasa nyumponan sarat anu béda pikeun produk, piring kerung polikarbonat umum anu kandelna antara 4 dugi 25mm, pelat multi lapisan sapertos bagian H-cross, bagian X-cross jsb, kandelna sababaraha tiasa ngahontal 36mm, sareng UV lapisan tiasa dilapis. Pelat grid kerung PP, PE anu dihasilkeun ku maot khusus dibobodo ringan, dampproof sareng gaduh kakuatan pangaruh anu luhur, anu seueur dianggo salaku
panel lampu iklan, jok paméran, kotak bawa jsb. Kandelna-rentang nyaéta 2-12mm sareng lébarna nyaéta 1200-2200mm.
Kalibrator vakum anu didamel dihasilkeun tina bahan anu diolah sacara khusus mastikeun résistansi pakean maksimum sareng gratis deformasi. Suhu khusus anu dikendali ku cara cai sareng desain kalibrasi vaksin ngamungkinkeun pangaluyuan suhu pikeun nyayogikeun sagala rupa sarat sipat fisik pikeun bahan anu béda.

Taros Kami