+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hot-mill-roller-19.jpg

Hot Mill Roller

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Hot Mill Roller gaduh kakuatan anu langkung 、 katahanan sareng tahan panas kusabab struktur desain khusus. Roller anu tiasa dianggo dina plat palastik kapadetan tinggi sareng lambaran ngabentuk sareng non-anyaman campuran panas lawon.
Awak roller Pilih baja paduan kualitas super sapertos 38CrMoA1A , 42CrMo , 60CrMoV , 9Cr2Mo jsb permukaanna karasa tiasa dihontal HRC58-62 saatos di mesin sareng perlakuan panas.
Roller di jero struktur salaku saluran spiral sareng liang pangeboran, bédana suhu antara dua sisi roller bakal langkung alit sareng efisiensi termal bakal langkung luhur.

Taros Kami