+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Kumaha anjeun nyimpulkeun 2020 sareng nganut 2021?

Waktos: 2021-01-07

Aya seueur cara pikeun ngabagéakeun Taun Anyar. Acara lumpat jarak jauh anu diayakeun ku Jwell tiasa janten anu khusus.

Jam 8:00 tanggal 1 Januari 2021, pagawé ti sababaraha pabrik Jwell Company ngantri rapih di alun-alun. Jalma-jalma Jwell dibaju kostum "Cina Beureum" sareng "Vitality Blue" nyandak sentuhan warna cerah ka pabrik usum salju. Ayeuna, suhu unggal daérah pabrik dikurangan 5 ℃. Nalika kaseueuran jalma masih ngaraos haneuteun ranjang, jalma Jwell ngamimitian taun énggal ku cara khusus.

Ngajalankeun jarak jauh Poé Taun Anyar, salaku kagiatan olahraga tradisional anu dipikacinta ku pagawé Jwell Company, parantos hasil diayakeun salami 15 sesi dugi ka ayeuna. Éta ngagaduhan seueur pangaruh sareng parantos janten kagiatan mérek budaya perusahaan Jwell Company pikeun ngundurkeun diri ti anu lami sareng ngabagéakeun anu énggal.

Ngajalankeun taun anyar sareng muka masa depan!

Numpak moméntum sareng mimitian perjalanan anyar!

"Kabugaran ngaji jarak jauh, sering lumpat ngajaga haté séhat." Jarak 15 taun jarak jauh dina Poé Taun Anyar parantos nyaksian tumuhna jalma Jwell. Pentingna ngajalankeun jarak jauh dina Poé Taun Anyar parantos lami ngaleungitkeun kagiatan éta sorangan. Kami henteu ngan ukur ngarepkeun yén sadayana bakal ngarobah jarak jauh kana "ngaji normal", tapi ogé merhatoskeun latihan rutin, kalayan awak anu séhat sareng énergi anu loba. Dina karya sareng kahirupan kahareup, éta ogé pinuh nunjukkeun sumanget sumanget luhur jalma Jwell sareng kawani.

Unggal taun, urang nyambut Taun Anyar kalayan ngajalankeun; unggal taun, urang nyiptakeun kecemerlisan kalayan ngaji. Dina dinten mimiti 2021, urang sakali deui ngaheéat Taun Anyar sareng sirah naék sareng nyambut cahaya mimiti taun énggal kalayan ngajalankeun. Kami ageung sareng lampu samar. Kami maju sareng ngamanpaatkeun moméntum. Urang béak gaya, sareng kami ogé bakal kahareup. Hasil anu saé unggal dinten!

Lingkungan anyar anu anyar, bentang biru, karep mekar, teu éléh!

Jalan-jalan sareng jalan ka jaman emas anu anyar!

Teu usum teu tiasa diungkulan, sareng teu usum semi moal sumping. Dina 2021, Jwell Machinary ogé bakal ngiringan momen emas pangwangunan. Nyanghareupan persaingan pasar sareng kaayaan industri anu beuki sengit, jalma Jwell bakal teras-terasan taat kana sumanget "kegigihan sareng inovasi", damel babarengan sareng damel babarengan pikeun ngahontal tujuan anu sami, teraskeun ngajalankeun, sareng ngajalankeun jaman emas anu anyar!

Kami bakal tetep babarengan dina 2021, sareng kami bakal tetep pengkuh sareng gairah ngeunaan industri ieu. Hayu urang ngomean sareng angkat babarengan sareng nyaksian mujijat anyar!