+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hydraul-screen-changer-system-39.jpg

Sistem Parobihan Layar Hidrolik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Dobel panel dobel layar non-stop séri tukeur:
● Ngadopsi téknologi segel tekanan maju, ngalangkungan tekanan polimér pikeun nyetir komponén segel, pikeun ngahontal pangaruh panyegelan anu hadé sareng ngarobih layar langkung gancang.
● Nganggo waja paduan kelas tinggi, saatos prosés nitriding manjangan umur produk anu hadé.
● Modeu kerja bolak-balik, tiasa ngajamin aliran matérial teras-terasan, stabilitas sareng parameter prosés pangulangan, nalika ngarobih layar.
● Saatos ngaoptimalkeun rééhologis ngalangkungan pelat sélulér, pikeun ngirangan prosés ékstrusi geser cairan.
● Ngagunakeun alat manaskeun jero, pikeun aman sareng hemat énergi. Kawat ditutupan lengkep, pikeun tampilan anu anggun.
● Pola kombinasi modular, cocog pikeun mesin ékstrusi standar anu béda, sareng merenah pikeun dibersihkeun.


Taros Kami