+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hydraul-screen-changer-system-63.jpg

Sistem Parobihan Layar Hidrolik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kolom tunggal séri layar panukar layar hidrolik:
● Teu aya struktur segel mékanis, anu tiasa ngajamin tekanan tinggi sareng kaayaan suhu tinggi sanés bahan seep. Épéktip ngirangan résistansi layar parobihan, ngirangan tekanan sistem hidrolik padamelan.
● Struktur sapotong, tanpa mawa aperture, nguatkeun tekanan bantalan, janten tekanan sistem beban langkung luhur.
● Nganggo waja paduan kualitas luhur, saatos prosés nitriding dugi ka umur hirup produk diperpanjang pisan.
● Silinder minyak rékayasa integral, umur pakai anu panjang.
● Saatos ngaoptimalkeun rééhologis ngalangkungan pelat sélulér, pikeun ngirangan prosés ékstrusi geser cairan.
● Ngagunakeun alat pemanasan jero, pikeun aman sareng hemat énergi. Kawat ditutupan lengkep, pikeun tampilan anu anggun.


Taros Kami