+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hydraul-screen-changer-system-68.jpg

Sistem Parobihan Layar Hidrolik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kolom ganda kalayan posisi kerja dobel layar hidrolik séri:
● Henteu aya struktur segel mékanis, anu tiasa ngajamin tekanan tinggi sareng kaayaan suhu tinggi sanés bahan seep. Épéktip ngirangan
ngarobah résistansi layar, ngirangan tekanan kerja sistem hidrolik.

● Nganggo waja paduan kualitas luhur, saatos prosés nitriding dugi ka umur hirup produk diperpanjang pisan.
● Silinder minyak rékayasa integral, umur pakai anu panjang.
● Modeu kerja bolak-balik, tiasa ngajamin aliran matérial teras-terasan, stabilitas sareng parameter prosés pangulangan, nalika ngarobih layar

● Saatos ngaoptimalkeun rééhologis ngalangkungan pelat sélulér, pikeun ngirangan prosés ékstrusi geser cairan.
● Gawe sareng sensor posisi stroke, robih layar langkung akurat, langkung terkendali.




Taros Kami