+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hydraul-screen-changer-system-18.jpg

Sistem Parobihan Layar Hidrolik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Single-panel sareng changer layar posisi kerja ganda:
● sekrup extruder tiasa ngagambar tina changer layar langsung, éta merenah pikeun dipiceun sareng bersih,
● Ngadopsi téknologi adaptasi adaptif tekanan canggih, ngalangkungan tekanan polimér pikeun nyetir komponén segel, pikeun ngahontal pangaruh panyegelan anu hadé sareng ngarobih layar langkung gancang.
● Bolts tipe anu nembus nyambungkeun extruder.
● kombinasi modular, cocog pikeun mesin ékstrusi standar anu béda, sareng merenah pikeun dibersihkeun.
● Ngadopsi alat pemanasan jero, pikeun aman sareng hemat énergi. Kawat ditutupan lengkep, pikeun tampilan elegan.


Taros Kami