+ 86-519-87878918
InggrisEN

PRODUK PANAS

Merek dina industri mesin palastik Cina.

parusahaan BUBUKA

CHINA JWELL Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu ngahususkeun dina pembuatan garis ekstrusi pikeun
lambar plastik, piring, pilem, profil, pipa, niup cetakan, Pelletizing sareng mesin daur ulang.

CHINA JWELL Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun dina pembuatan garis ekstrusi pikeun lambar plastik, piring, pilem, profil, pipa, blow blow, Pelletizing sareng mesin daur ulang. Perusahaan ngagaduhan lima markas produksi anu aya di Shanghai, Suzhou, Changzhou, Zhoushan sareng Guangdong. Wewengkon konstruksi basa Changzhou langkung ti 266,666 méter pasagi, tempatna di taman industri téknologi Jiangsu zhongguancun, kota Liyang, propinsi Jiangsu, produsén téknologi luhur khusus dina panilitian sareng pamekaran alat-alat ékstrusi palastik; Kami gaduh R&D mumpuni tinggi sareng ngalaman tim insinyur mékanis sareng listrik ogé yayasan pengolahan anu maju sareng toko perakitan normatif. Sumanget perusahaan urang nyaéta "Perhatosan, Enduring, Gancang sareng Teratur", Seuseueurna ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun nganjang ka kami pikeun panilitian, bimbingan sareng kerjasama. Kami senang nawiskeun dukungan anu kuat!

mérek dina industri mesin palastik Cina.

Pelanggan kami aya di penjuru Tiongkok, sareng kami gaduh palanggan di Rusia, India, Korea, Indonesia, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Spanyol, Italia sareng nagara sareng daérah sanés. Mesin kami ditampi ku konsumén urang.

Parios Perkawis Langkung seueur

Kauntungan ENTERPRISE

  • Service Saatos-Penjualan Sampurna
    Service Saatos-Penjualan Sampurna

    Salami mangtaun-taun, urang parantos merhatoskeun palanggan sateuacanna dijual sareng jasa purna jual, nyayogikeun pangguna kalayan solusi anu nyugemakeun sareng produk anu saé kualitasna.

  • Kawijakan Manajemén
    Kawijakan Manajemén

    Perhatosan, Awét, Gancang sareng Teratur

INFORMASI BERITA

Laporan ti Chinaplas 2018 sareng Suzhou Jwell dinten terbuka

Salaku perusahaan terkemuka industri mesin ékstrusi, Jwell Mesin nuju udagan keukeuh, gelut sareng ngabaru, pokus kana pangalaman palanggan, ngawangun peralatan ékstrusi global intél-ranté! Dina Chinaplas ...

PE Air Ventilation Pipe Extrusion Line Ngajalankeun Sukses Di Pabrik Mesin SHANGHAI JWELL

abad ka 21, kalayan ngudag kahirupan séhat, nyiptakeun lingkungan jero ruangan anu séhat sareng hirup, sistem ventilasi hawa beuki populér. Pipa ventilasi hawa mangrupikeun komponén pipa anu paling penting dina hawa ...

Tés Pipa Serat Kaca Super PPR Suksés

Pipa FR / PP-R mangrupikeun pipa kinerja tinggi didamel dina suhu handap sareng kecepatan luhur ngalangkungan prosés khusus sareng peralatan nganggo multi-layer co-extrusion. Pipa FR / PP-R mangrupikeun jenis pipa polipropilén seratreinforced. Duanana inne ...

Pabrikan tinggi-peralatan insulasi pipa insulasi —— Mesin Jhanghai Jwell

Perusahaan JWELL aktip ngaréspon paménta pasar, sareng sakali deui ngalaksanakeun garis produksi garis diaméterasi pipa insulasi diameter 2 méter ageung ....

Jwell Twin screw Dryer-free Vented PET Sheet Extrusion Line

Jwell ngembangkeun garis kembar ékstrusi kembar paralel pikeun lambar PET, garis ieu dilengkepan sistem degassing, sareng henteu kedah garing sareng unit kristalisasi. Garis ékstrusi ngagaduhan sipat komérsasi énergi rendah ......

1 / 6