+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/industrial-roller-83.jpg

Roller Industrial

panalungtikan
  • rincian
  • aplikasi

Paket sareng angkot  Pariksa mesin anu cocog janten saé ogé
Perusahaan transportasi anu ditunjuk pikeun aman   kandaraan

Ngolah mékanis

Desain dumasar kana sarat aplikasi

45 # waja, 38CrMoAlA , 42CrMo, bahan 60CrMoV sayogi

salaku pilihan pikeun komponén anu béda


Perlakuan permukaan roller
Quenching kalayan tempering Salajengna, mastikeun den-sity tina struktur
Beungeut luar jero dipareuman, karasa teu bisa ngahontal
HRC 50 ~ 55
Surface electrolyze hard chromed, teu karasa na tiasa ngahontal HRC 58 ~ 65

Perlakuan permukaan

Roller eunteung, roller mirror super grinding sareng polishing prosesina Urang tiasa ngolah sababaraha jinis permukaan roller, sapertos urat kulit, matt, mist, frosting, net veins. Sareng urang tiasa Beungeutan disemprot ku Teflon, macem-macem jinis karét karét.

Taros Kami