+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_dyps_g_series_strong_crusher_-74.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304132309_795.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304132316_162.jpg

Jwell DYPS-G seri kuat crusher

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Dyun

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Seri DYPS-G beurat pipa crusher tiasa naksir pipa diaméter tengah langsung tanpa abon sateuacanna.

Inlet séri crusher ieu dirancang khusus pikeun pipa plastik, pipa sareng rotor crusher ngabentuk anu pasti

sudut pikeun ngahontal pangaruh naksir anu pangsaéna, pipa anu ditumbuk sareng propil dugi ka 6 méter panjangna. Crusher

kamar dirancang ku péso tetep katilu, anu tiasa ngarobih motong bahan anu diperyogikeun pikeun motong heula

titik. Konstruksi jenis ieu tiasa ngirangan gaya pangaruhan pikeun kakuatan tinggi sareng volume ageung bahan

sareng hindarkeun kamungkinan bahan pameungpeuk.

 

parameter teknis Utama: 

 

model

DIPASIH UKURAN SALUT

(MM)

Kakuatan utama motor

(KW)

Ngalihkeun kuantitas péso

     (PIS)

KUALITAS PÉRÉPÉPÉP

(PIS)

ROTOR DIAMETER

(MM)

OUT PUT (KG / H)

DYPS-G 700

500 * 500

22-37

6

4

F500

400

DYPS-G 800

600 * 600

55-75

6 / 10

6

F600

600

DYPS-G 1000

700 * 700

75-132

10 / 14

6

F700

800

DYPS-G 1200

800 * 800

110-160

14 / 18

6

F800

1000

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami