+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_dyps_s_sheet_crusher_.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304132550_355.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304132557_772.jpg

Jwell DYPS-S lambaran crusher

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Dyun

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Hese naksir rubak lumayan lembar PP / ABS / PMMA, piring sareng bahan koil busa kalayan kandel 0.2 ~ 3mm.

DYPS-S tiasa méréskeun masalah ieu. Ngabandingkeun sareng penghancur biasa, crusher séri ieu nambihan sakumpulan alat pangangkut-off,

 dua sét rol pencét, kontrol pencét hawa. Kecepatan garis tiasa ngahontal 30m / mnt. Kapasitasna langkung luhur. Sumbu utama

diolah kalayan baja kualitas luhur saatos diverifikasi ku kasaimbangan dinamis sareng statis. Rotor ngadopsi tipe "V" motong

téknologi sareng awak panusuk nyoko kana sistem pendingin cai, anu nyingkahan nempel sabeulah kusabab pemanasan

tina matéri. Urang tiasa nyayogikeun alat koleksi bahan sareng sistem pamisahan bubuk numutkeun kabutuhan pelanggan.

 

parameter teknis Utama: 

model

DIPASIH UKURAN SALUT

(MM)

Kakuatan utama motor

(KW)

HAUL OFF Kakuatan

(KW)

ROTOR épéktip

rubak

(MM)

OUT PUT (KG / H)

DYPS-S 180

200 * 70

4

1.5

220

50

DYPS-S 1000

960 * 300

37-45

4

1000

400

DYPS-S 1200

1160 * 350

45-55

5.5

1200

500

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami