+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_dyps_x_profile_wpc_series_special_use_crusher.jpg

Profil Jwell DYPS-X, séri WPC khusus panggunaan crusher

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Dyun

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

 

Penghancur tradisional pikeun meres plastik, propil sareng produk WPC aya kasusah anu tangtu, biasana,

aya peryogi rongga naksir ageung pikeun naksir jilid ageung sareng bahan jumlah. Maka, DYUN dikembangkeun

séri rentang DYPS-X. Hatur nuhun kana Hopper dahar ampir tingkat, potongan panjang tiasa didahar kalayan gampang. Kusabab éta

rotor mesin tiasa sacara otomatis nangkep bahan hancur, janten, moal aya kaayaan pameungpeuk bahan.

 

parameter teknis Utama: 

model

DIPASIH UKURAN SALUT

(MM)

Kakuatan utama motor

(KW)

Ngalihkeun kuantitas péso

     (PIS)

KUALITAS PÉRÉPÉPÉP

(PIS)

ROTOR épéktip

rubak

(MM)

OUT PUT (KG / H)

DYPS-X 300

150 * 300

11-22

5

2

300

300

DYPS-X 400

240 * 420

22-37

24

/

400

400

DYPS-X 600

300 * 600

45-75

5 * 3

4

600

500

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami