+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell-dyps-z-series-heavy-crusher-.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229150002_570.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229150014_462.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229150031_145.jpg

Jwell DYPS-Z Series Beurat Crusher

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

Crusher beurat seri DYPS-Z dirancang khusus pikeun bahan daur ulang anu henteu gampang ditumbuk.
Kabinet: Kotak utama DYPS-Z seri crusher, diolah ku Mesin CNC persis sareng struktur las anu kuat.

Crusher jenis ieu ngandung kandel témbok kandel, kakuatan tinggi, résistansi maké anu saé, henteu aya polusi, umur panjang.

Kotak luhur tiasa dibuka kalayan gampang ku sistem hidrolik sareng dilereskeun sacara merenah.
Sumbu utama: Sumbu utami diolah nganggo waja kualitas luhur saatos mastikeun kasaimbangan.

Kateguhan anu saé, kaayaan damel stabil, oyag rendah mangrupikeun fitur utami.
Rotor sareng téknologi motong tipe V énggal tiasa diwangun ku tilu wilah,

lima wilah, tujuh wilah dina dasar bahan naksir anu béda. Téknologi ieu pastikeun agul tiasa ngahasilkeun

granular seragam kalayan énergi lemah sareng low noise.
Saringan: Pelat layar diolah kalayan bahan kakuatan tinggi. Éta tiasa dipasang gampang ku sistem hidrolik sareng

dirobah ku merenah. Ukuran bolong anu bénten dina 10-200mm kanggo pilihan palanggan
Dyun ogé tiasa nyayogikeun alat bantu anu cocog numutkeun kabutuhan konsumén urang,

sapertos sistem dahar anu nyebarkeun, séparator logam, alat koleksi bahan, alat bubuk anu dipisahkeun.

parameter teknis Utama: 





Taros Kami