+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_dyssg_pipe_crusher_and_shredder_unit.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304133328_295.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304133337_218.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304133348_706.jpg

Jwell DYSSG Pipe Crusher sareng shredder Unit

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Dyun

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

DYSSG shredder tiasa ngirut PE, PP, pipa PVC kalayan dia.1200mm, panjang pipa 3-6m tiasa dipotong langsung

tanpa motong, sareng laju puteran lambat sareng stabil. Rupa-rupa pipa dilebetkeun kana bak dahar anu horisontal, sareng

bak ditutup secara otomatis, sareng nyorong pipa ku hidrolik kana poros tengah kanggo abon-abon. Bahanna saurna naksir

diangkut ku sabuk conveyor pikeun ngarusak sekundér supados kéngingkeun granula anu dipénta.

DYSSG shredder ngagaduhan kaunggulan utama hemat énergi aman sareng épisién, sareng sistem dikawasa ku PLC

sistem kontrol pusat.

 

parameter teknis Utama: 

model

MAX. PIPI RUPA

(DIAMETER MM)

Kakuatan drive

(KW)

MÉTISI PUSHER POWER (KW)

OUT PUT

(KG / H)

ROTOR BLADE SWING DIAMETER

(MM)

ROTOR SPEED (RPM)

DYSSG- 630

630

2 * 30

11

800-1000

F848

39

DYSSG- 800

800

2 * 37

11

1000-1200

F1028

33

DYSSG- 1000

1000

2 * 45

15

1200-1500

F1258

27

DYSSG- 1200

1200

2 * 55

15

1500-2000

F1478

23

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami