+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/-jwell-dyssg-pipe-crusher-and-shredder-unit-.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145355_947.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145410_116.jpg

Jwell DYSSG Pipe Crusher sareng shredder Unit

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

 

parentah:

DYSSG shredder tiasa ngirut PE, PP, pipa PVC kalayan dia.1200mm, panjang pipa 3-6m tiasa dipotong langsung

tanpa motong, sareng laju puteran lambat sareng stabil. Rupa-rupa pipa dilebetkeun kana bak susukan rata, sareng bak

ditutup sacara otomatis, sareng dorong pipa ku hidrolik kana poros tengah kanggo abon. Bahan saatos naksir nyaéta

diangkut ku sabuk conveyor pikeun ngarusak sekundér supados kéngingkeun granule anu dipénta.

 DYSSG shredder ngagaduhan kaunggulan utama hemat énergi, sareng sistem dikawasa ku sistem kontrol pusat.

 

parameter teknis Utama: 


 


Taros Kami