+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_dyssj_single_shaft_shredder.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304133526_815.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304133533_256.jpg

Jwell DYSSJ shaft aci tunggal

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Dyun

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

 

Séri shredder DYSSJ ti gawé babarengan feeder ngadorong kokoh jeung arah beurat arah, anu nyieun operasi

langkung kaamanan..Standard ngadorong feeder dilengkepan ku shredder DYSSJ, anu ngajantenkeun langkung gampang ngagosok palét ageung

sareng kai.

Hopper dahar anu béda tiasa didesain sesuai sareng kabutuhan pelanggan. Hopper dahar standar cocog pikeun

tuang jumlah ageung sareng blok ageung bahan. Jenis Hopper ieu tiasa ngadamel produksi optimal. Anu ngadorong mékanis

dorong bahan pikeun rotor teras-terasan, janten kaluaranna tinggi. Prosés abon otomatis teu tiasa ngajantenkeun macét.

 

parameter teknis Utama: 

model

CRUSH CHAMBER MAX. SIZE

(MM)

Kakuatan drive

(KW)

KUALITAS BASA ROTOR

     (PIS)

KUALITAS BÉSÉS BENER

(PIS)

ROTOR BLADE SWING DIAMETER

(MM)

ROTOR SPEED (RPM)

DYSSJ- 850

700 * 730

37

60

3 * 2

F435

37

DYSSJ- 1200

800 * 1010

55

81

4 * 2

F505

37

DYSSJ- 1500

800 * 1290

75

102

5 * 2

F505

37

DYSSJ- 2000

800 * 1850

2 * 55

144

7 * 2

F505

37

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami