+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell-dyssj-single-shaft-shredder--.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229144416_130.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145307_563.jpg

Jwell DYSSJ shaft aci tunggal

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

 

Séri shredder DYSSJ ti gawé babarengan feeder ngadorong kokoh jeung arah beurat arah, anu ngajadikeun operasi langkung kaamanan.

 Stander serat kadorong pakanu dilengkepan kana mesin penghancur DYSSJ, anu ngajantenkeun langkung gampang ngagiling blok ageung sareng asin.

Hopper dahar anu béda tiasa didesain sesuai sareng kabutuhan pelanggan. Hopper dahar standar cocog pikeun tuang

gede jumlah blok gedé bahan. Jenis Hopper ieu tiasa ngadamel produksi optimal. Bahan push mékanis mékanis

pikeun rotor teras-terasan, janten kaluaranna tinggi. Prosés abon otomatis teu tiasa ngajantenkeun macét.

 

parameter teknis Utama: 

 

model

Nubruk ukuran kamar Max.(Mm)

Kakuatan drive

KW)

Sabeulah rotor

     PIS

Sabeulah maneuh

PIS

Rotor Dia.

(Mm)

Laju (RPM)

DYSSJ- 850

700 * 730

37

60

3 * 2

F435

37

DYSSJ- 1200

800 * 1010

55

81

4 * 2

F505

37

DYSSJ- 1500

800 * 1290

75

102

5 * 2

F505

37

DYSSJ- 2000

800 * 1850

2 * 55

144

7 * 2

F505

37

 

Taros Kami