+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell-dyssz-heavy-single-axle-shredder--.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145522_967.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145531_554.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145540_999.jpg

Jwell DYSSZ Beurat Tunggal poros Garam

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

Dina raraga nyumponan sarat tina daur ulang bahan limbah sareng kapasitas tinggi dina sababaraha bidang, shredder DYSSZ tiasa dianggo pikeun ngagosok ageung 

 blok plastik, log kai limbah, kertas runtah, produk listrik sareng produk karét sapertos tutup kulkas, bahan sésa, palét,

bahan limbah dipak, niup cetakan ember, pipa sareng pilem.


parameter teknis Utama: 


 


 

 

Taros Kami