+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Produksi pencegahan wabah Jwell sateuacanna Samentawis éta extruder non-anyaman Meltblown kakurangan

Waktos: 2020-02-21

24 jam online bantosan Téknis

 

 

Mr.Wang nyarios yén pikeun meringankeun kakurangan bahan pencegahan epidemi gancang-gancang, seueur palanggan Jwell Machinary dina industri karét sareng plastik nyerah dina liburan CNY sareng damel lembur pikeun ngajantenkeun bahan pencegahan wabah dugi ka garis payun pencegahan wabah langkung gancang.

Jwell Machinary, salaku panyadia peralatan, ogé aktip ngahiji sareng produksi sareng nyayogikeun bahan anti épidemik. "Dina Januari 2020, nalika kami terang yén seueur palanggan damel di lembur pikeun sababaraha jinis bahan bangunan palastik énggal (coil tahan cai, pipa rékayasa kota, bahan bangunan perlindungan lingkungan perakitan terpadu) pikeun pangwangunan rumah sakit Leishenshan sareng Huoshenshan, kami langsung mutuskeun nyerah CNY. Salami liburan, pindah gancang, ngamajukeun prajurit elit, insinyur pangropéa peralatan, sareng nyayogikeun hubungan di tempat sareng konsumén ngalangkungan panduan terminal jarak jauh pikeun nyayogikeun produksi start-up anu stabil pikeun pangguna perusahaan sareng nyayogikeun téknis 24 jam jasa dukungan. "Mr. Ceuk Wang.

 

Jwell Mesin Sakabéh Solusi Smart Factory

Balik deui damel sateuacanna Pasokan lawon non-anyaman / pilem extruder

Kalayan perkembangan gancangna épidemi, pasokan bahan anti épidemik sapertos topéng, pakean pelindung, sareng lawon anu henteu dianyam pikeun produksi topéng parantos janten urgent. Pikeun mastikeun kapasitas produksi bahan baku topéng sareng bahan baku papakéan pelindung, Jwell gancang ngaorganisasikeun padamel di handapeun pangawasan sadaya pihak, sareng dina premis ngalakukeun pencegahan sareng pangendalian épidemis nyalira, kéngingkeun ijin kanggo neraskeun padamelan deui dina 4 Pébruari .

Jwell Mesin aktip nyayogikeun mesin extrusion profesional sareng dukungan alat-alat pikeun industri panyalindungan: PP non-anyaman extruder / PP meltblown non-anyaman extruder / TPU / EVA / TPE film extrusion line.

Mr.Wang ngawartoskeun ka wartawan yén ayeuna, paménta pasar pikeun bahan saniter sareng anti-wabah panas pisan, sareng sababaraha produk populér masih kurang. Saatos perusahaan neraskeun damel, aya deui pesenan sareng éta populér pisan di pasar. 

 

PP Non-anyaman / PP Meltblown non-anyaman mesin ékstrusi lawon

Jwell gaduh pangalaman éksténsif dina industri bahan médis. Diantarana, nonwovens poltétilén meltblown, anu bahan penting pikeun pencegahan sareng pangendalian wabah, ngagunakeun bahan baku polipropilén khusus sareng nambihan bahan baku kelas médis tilas, Bahan médis anu didamel tina bahan-bahan khusus anu dihasilkeun ku Jwell paralel prosés ékstrusi kembar ngagunakeun téknologi prosés unik. Bahan khusus ieu ngagaduhan ciri stabilitas stabilitas, sebaran beurat molekul sempit, sareng kinerja puteran anu hadé. Hal ieu digunakeun pikeun ngahasilkeun bahan anu henteu ditenun lebur sareng tiasa seueur dianggo dina panangtayungan médis, bahan saniter, bahan saringan sareng lapangan sanésna.

Solusi ieu nyayogikeun saperangkat solusi pikeun seueur pabrik profesional di Cina sareng luar negeri. Jwell koordinasi ranté pasokan sareng siap-siap nyayogikeun langkung seueur jalur produksi pikeun perusahaan anu aya hubunganana sareng domestik pikeun nyumbang langkung seueur pikeun pencegahan wabah.

Garis ékstrusi pilem TPU / EVA / TPE

 

 

Pilem TPU dumasarkeun kana pelet TPU sareng didamel pilem ngalangkungan prosés casting. Jwell ngagambar pangalaman produksi seueur pabrik TPU poliuretan. Ngaliwatan optimasi sareng inovasi, éta nganggo salah sahiji atanapi langkung extruders tunggal-screw pikeun coextrusion. Unggal extruder dibagi kana 8 zona kontrol suhu pikeun kontrol suhu anu tepat sareng kaluaran maksimum Éta tiasa ngahontal 600KG / H, sareng éta tiasa dianggo dina modeu distribusi tunggal-lapisan, A / B / A atanapi A / B. Film TPU ngagaduhan ciri anu hadé sapertos panyalindungan lingkungan, henteu-toksik, anti-jamur, anti baktéri, tahan kaén sareng anti korosi, sareng bio-kompatibel. Seueur dianggo dina papakéan isolasi médis, topi pelindung sareng produk isolasi médis sanés tina bahan panyawat kasehatan sareng epidemi sareng sapatu, baju, cocooan tiup, alat olahraga, alat médis, alat kabugaran, jst.

Dumasar kana kabutuhan digitalisasi pabrik sareng manajemén calakan, séri modél ieu nyayogikeun fungsi-fungsi sapertos kontrol otomatis, akuisisi data, neundeun data, analisis data, manajemén produksi, monitoring global sinkron jauh, sareng sajabana, pikeun ngawujudkeun sadaya sét produksi extruder garis atanapi manajemén pabrik extruder sareng Digitalisasi sareng visualisasi prosés. Épéktip hemat pisan.

Mr.Wang nyarios yén ayeuna, seuseueurna padamelan dina pakumpulan lokakarya sareng mesin parantos sumping. Kusabab pencegahan sareng pangendali perusahaan di tempatna, sanaos wabah éta ngahambat dimulangkeun deui produksi masal, éta masih tiasa ngajamin produksi normal sareng operasi pabrik. Alat-alat angkatan munggaran dina taun Beurit dimuat sareng dikirim ka Jérman ayeuna.

"Kapercayaan sapertos kieu parantos janten konsensus Jwellist." Salami urang merjuangkeun pisan sareng merhatoskeun kasalametan sareng efisiensi, urutan dina panangan pasti bakal dikirimkeun nalika diteken. "Jwell Company koordinasi ranté pasokan sareng nyiapkeun nyayogikeun langkung seueur lini produksi pikeun perusahaan domestik sareng asing pikeun nyumbang kana pencegahan wabah sareng pencegahan wabah.