+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_jwp_pp_film_three_machine_integration_pelletizing_machine.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151314_658.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151341_494.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151403_124.jpg

Jwell JWP PP pilem Tilu Mesin Integrasi Pelletizing Machine

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Extruder pelletizing ieu ngagaduhan desain sekrup khusus sareng konfigurasi anu béda, éta cocog pikeun didaur ulang PP, PE,

Pilem BOPP, BOPET, BOPA, PA66, jsb. Kotak gear nyaéta torsi tinggi anu dirancang anu ngahontal fungsi sora low

sareng operasi stabil. Beungeut sekrup sareng laras parantos diubaran khusus sahingga sekrup sareng larasna

tiasa dianggo, aranjeunna ngagaduhan pangaruh plastik sareng pergaulan anu saé pisan sareng kapasitas produksi na luhur. Extruder ngabogaan

rarancang vented vakum anu tiasa nyéépkeun uap atanapi gas nalika produksi, supados kaluaranana

langkung stabil sareng pelet langkung seragam.

parameter teknis Utama: 

Taros Kami