+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Mesin Jwell ngabantosan ngawangun peternakan laut anu héjo!

Waktos: 2019-03-30

Budaya luar negeri tradisional di kandang bersih biasana ngagunakeun kandang jaring kai, rakit mancing kai sareng busa plastik. Éta bakal nyababkeun polusi serius di daérah laut sateuacan sareng saatos produksi sareng budidaya, sareng éta ogé lemah dina nolak gelombang angin sareng nolak résiko. Ayeuna, sapérangan sét larutan proyék anu disayogikeun ku Jwell Machinary kalebet Plastik Fishing Raft pedal profil extrusion extrusion line + mesin ngambang ember ngambang laut + garis ekstrusi pipa laut, anu mangrupikeun tren akuakultur laut di waktos payun. Produk ieu ngagaduhan rangkeian kaunggulan, sapertos perlindungan lingkungan hejo, didaur ulang, tahan topan, anti sepuh, sinar anti-ultraviolét sareng sajabina. Éta mastikeun lingkungan ékologis laut tina ancur. Éta parantos diwanohkeun ka mancanagara. Daérah akuakultur basisir domestik laun-laun ngapopulerkeun.

Pedal laut didamel tina poliétilén kapadetan tinggi (HDPE, eusi (> 95%) salaku bahan baku utama sareng diolah ku prosés ékstrusi. Éta tiasa disambungkeun, dilereskeun, dirakit sareng dipasang kana sababaraha rupi kalayan bantosan logam atanapi palastik aksésoris séjén numutkeun kabutuhan aktual atanapi desain rékayasa, sareng dianggo pikeun produk ngambang dina permukaan cai sareng lahan di tempat sapertos dermaga, pontoon sareng platform. 

Pedal laut mangrupikeun jinis produk perlindungan lingkungan anu énggal, anu kalebet agén antistatik, antioksidan sareng agén ultraviolét anti UV. Éta kabentuk dina hiji léngkah, mulus sareng gratis rembes. Éta patepung sareng ASTM, CE Uni Éropa sareng standar kaséhatan nasional GB9687-1988 nasional Amérika Bahan sareng Asosiasi Nguji. Cai mibanda antioksidan, anti korosif, bébas tina érosi cai laut, polusi sareng karusakan ékologis. Éta cocog pikeun panggunaan normal di lingkungan alam sapertos sinar matahari anu kuat, perendaman cai (laut) seger, jst.

Gambar garis ékstrusi profil pedal laut

Desain profesional ember laut ti mesin Jwell

LIPI ngambang, ogé katelah modul ngambang modular, didamel tina poliétilén kapadetan tinggi (HDPE, eusi (> 95%) salaku bahan baku utama sareng diolah ku prosés cetakan niup. Éta tiasa disambungkeun, dilereskeun, dirakit sareng dipasang kana sababaraha rupa kalayan bantosan bagian logam atanapi plastik (baut) sanés numutkeun kabutuhan aktual atanapi desain rékayasa, sareng dianggo pikeun sambungan cai-daratan di dermaga, pontoon, kolam renang, platform sareng tempat-tempat sanés. Produk anu ngambang dina permukaan cai .

Mesin cetak niup ember ngambang laut

JWZ-BM30F / 160F / 230F Mesin citakan niup

1. Cocog pikeun produksi sababaraha spésifikasi ember ngambang.

2. Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi sareng jinis panyimpenan sirah paéh.        

3. Sistem kontrol servo hidrolik pikeun ngirangan konsumsi énergi.

Pipa laut Frame System-HDPE

Sistem pigura kandang cai laut kakuatan tinggi diwangun ku pipa HDPE.

Jenis pipa ieu ngagaduhan kakuatan sareng kateguhan anu saé. Metoda ngahubungkeun bingkai ngajadikeun éta gaduh kamampuan pikeun nolak ombak topan. Dina waktos anu sasarengan, bahan pigura parantos diolah ku téknologi luhur tina sepuh anti-ultraviolét sareng korosi anti cai laut. Kahirupan jasa na langkung ti 10 taun. Karakteristik pipa HDPE sapertos kieu:          

 (1) Poliétilén gaduh résistansi korosi anu saé, sipat kabersihan anu saé sareng umur jasa anu panjang.         

 (2) Poliétilén gaduh kalenturan unik sareng tahan corétan anu hadé.          

 (3) Poliétilén ngagaduhan résistansi suhu rendah anu hadé.           

(4) Poliétilén ngagaduhan kateguhan narekahan anu saé kalayan tumuhna rengat gancang           

(5) Instalasi gampang sareng dipercaya sareng sambungan pipa poliétilén

Gambar garis ekstrusi pipa laut

Naon waé panilitian ngeunaan mesin anu dicabut atanapi anjeun peryogi bantosan-konci pikeun mesin ieu, punten dihubungi ku kuring dina WhatsApp / Wechat / Email.

Whatsapp / Wechat / Line / Skype: + 86 18851210802

Alamat E-mail Resmi Jwell:[email dijaga]