+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Jwell PEEK PPSU POM Lambaran Rod Extrusion Line

Waktos: 2019-06-28

1, PÉT (poléter-éter-keton) , nyaéta matérial polimér termoplastik kristalin kalayan suhu lebur 334 ℃. Boga kaunggulan kakuatan mékanis tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi dampak, tahan seuneu, tahan asam sareng alkali, résistansi hidrolisis, tahan maké, tahan kacapean, tahan radiasi sareng sipat listrik anu saé.

2, ngagaduhan titik lebur anu langkung luhur (334 ℃) sareng suhu transisi kaca (143 ℃), suhu panggunaan kontinyu 260 ℃.

3, Standar anu ditampi pikeun ngukur kaduruk bahan nyaéta UL94, sareng hasil tina PEEK nyaéta V-0, anu mangrupikeun tingkat paling tahan tina seuneu.

4, résistansi kacapean anu saé pikeun setrés bolak dibandingkeun sareng bahan paduan.

5, PEEK seueur dianggo dina aerospace, otomotif, listrik sareng éléktronik, olahan médis sareng tuangeun.

PPSU mangrupikeun polyphenylene sulfide, mangrupikeun palastik rékayasa khusus termoplastik kalayan performa komprehensif anu hadé. Fitur anu luar biasa nyaéta résistansi suhu luhur, tahan korosi sareng sipat mékanik anu unggul.

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Telepon / Whatsapp:+ 86 18851210802