+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_sjz_series_counter_rotation_conical_twin_screw_pelletizing_.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151142_969.jpeg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151201_401.jpg

Jwell SJZ Series Counter Rotation Conical Twin-screw Pelletizing

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

 parentah:

Unit mangrupikeun peralatan anu lengkep anu diwangun ku séri extruders kembar-sekrup kerucut sareng pelletizing anu saluyu

mesin bantu. Hal ieu utamina dianggo pikeun pelletizing of fillers PVC. Pelet palastik anu dihasilkeun saragam, kompak sareng éndah.

Mesin bantu ngadopsi dicing raray paéh, agrégat tuangeun angin, pipisahan geter sareng pendinginan, sareng ngagaduhan ciri

tina otomatisasi tinggi sareng efisiensi produksi tinggi.

parameter teknis Utama: 

Taros Kami