+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Jwell Twin screw Dryer-free Vented PET Sheet Extrusion Line

Waktos: 2019-04-29

Jwell ngembangkeun garis kembar ékstrusi kembar paralel pikeun lambar PET, garis ieu dilengkepan sistem degassing, sareng henteu kedah garing sareng unit kristalisasi. Garis ékstrusi ngagaduhan sipat komsupsi énergi rendah, prosés produksi saderhana sareng perawatan gampang. Struktur sekrup tiasa tiasa ngirangan karugian viskositas résin piaraan, roller kalénder simetris sareng ipis-témbok ngagencangkeun épék tiis sareng ningkatkeun kapasitas sareng kualitas lambaranana. Seueur komponén dosing feeder tiasa ngendalikeun perséntase bahan parawan, bahan daur ulang sareng master master tepatna, lambaranana nyaéta loba dipaké pikeun industri bungkus thermoforming.

APET, PETG, CPET single-layer atanapi multi-layer sheet extrusion line

Éta mangrupikeun salah sahiji jalur produksi anu paling maju kalayan téknologi asak sareng stabilitas di Cina. Dibandingkeun sareng alat-alat anu sami, éta langkung ti 30% langkung saé dina épisiénsi umum. Jalur ieu cocog pikeun PS, PP, PE ogé.

Lambaran PETG

PETG disebat suhu rendah PET, éta mangrupikeun bahan bungkus ramah lingkungan anu anyar kalayan fitur sapertos hérang tinggi, transparansi anu saé, sipat panghalang anu hadé, adhesi diri, anu dianggo pikeun beungkeut lem sareng pengolahan frékuénsi luhur.

Lambaran CPET

CPET mangrupikeun jinis PET anu dirobih, kalayan résistansi anu saé pikeun suhu luhur, biasana dianggo kanggo bungkus dina oven microwave.

Lambar grating optik stereoscopic PET

Éta tiasa dianggo salaku paket kelas luhur pikeun kosmétik, ubar, bako & alkohol sareng barang biasa sapertos alat tulis, iklan, poster sareng sagala jinis kartu.

Lambaran PLA

PLA mangrupikeun salah sahiji bentuk garis poliéster Aliphatic. PLA tiasa dianggo dina bungkus kaku tina buah, sayuran, endog, kadaharan asak sareng tuang bakar, ogé tiasa dianggo kanggo bungkus sandwich, biskuit sareng sababaraha bungkus sapertos kembang seger.

JWELL PET paralel kembar screw extrusion line

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802

website:Mesin ékstrusi plastik, mesin cetakan Plastik niup, Mesin compounding pelletizing Plastik, mesin daur ulang Plastik-CHINA JWELL Machines Co., Ltd.