+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_two_shaft_shredder.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229150946_251.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151011_637.jpg

Jwell Dua Aci Shredder

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

 

Seri DYTSS shredder sumbu ganda nganggo kontrol otomatis PLC microcomputer. Éta ngagaduhan fungsi ngamimitian,

ngeureunkeun, ngabalikeun puteran na otomatis ngabalikeun puteran nalika langkung beban. Éta ngagaduhan kaunggulan kecepatan handap

puteran, torsi tinggi sareng noise low.

Utamana dipaké pikeun ngungkulan produk palastik sapertos panutup tivi, panutup kulkas, niupan ember cetakan

sareng karét, kai anu hésé dituruban ku crusher. 

parameter teknis Utama: 


Taros Kami