+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwell_wpc_pelletizing_machine.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229150248_695.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229150308_583.jpg

Mesin Pélétisasi Jwell WPC

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

Unit mangrupikeun set lengkep extruder kembar-sekrup paralel sareng mesin bantu pelletizing bantu anu

utamina dianggo pikeun granulasi bubuk kai atanapi pangisi sareng bahan baku sapertos PVC, PP sareng PE.

Mesin bantu ngadopsi sistem ngumpulkeun sareng sistem pendingin angin-niupan, sareng ngagaduhan ciri khas

otomatisasi tinggi sareng efisiensi produksi hébat.

parameter teknis Utama: 

Taros Kami