+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwl_single_screw_pelletizing_machine_.jpg
  • /upfile/2019/03/04/20190304133954_557.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229151742_858.jpg

JWL Tunggal Mesin Pelletizing Screw

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Mesin pelletizing ieu ngagaduhan desain sekrup khusus sareng konfigurasi anu béda, éta cocog pikeun didaur ulang sareng

pelletizing bahan baku sapertos PP, PE, PET, PS, ABS, PA, PVC, PC, POM, EVA, PMMA sareng pelletizing

bahan baku kalayan warna béda. Kotak gear nyaéta torsi tinggi anu dirancang anu ngahontal fungsi anu handap

noise sareng operasi stabil. Beungeut sekrup sareng laras parantos diubaran khusus supados sekrup

sareng laras anu tiasa dianggo, éta ngagaduhan palastik anu saé pisan sareng pangaruh campuran sareng kapasitas produksi nyaéta

luhur. Extruder gaduh rarancang vented vakum anu tiasa nyéépkeun uap atanapi gas nalika produksi,

sahingga kaluaranna langkung stabil sareng pelet langkung seragam.

parameter teknis Utama: 


Taros Kami