+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz-bm30f-160f-230f-float-bowl-blow-molding-machine-87.jpg

JWZ-BM30F / 160F / 230F Mesin Ngaduk Mangkuk Ngambang

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

● Cocog pikeun ngahasilkeun bedug ukuran béda sareng mangkok apung.

● Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, ngumpulkeun sirah paéh.

● Sistem kontrol servo hidrolik opsional.

Taros Kami