+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz_bmhg50_100_160_double_layer_blow_molding___machine.jpg
  • /upfile/2019/02/28/20190228091342_294.jpg

JWZ-BMHG50 / 100/160 Mesin Lapisan Ganda Lapisan Ganda

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja sareng kaunggulan
Cocog pikeun ngahasilkeun kendang open-top 20-200L ganda, kendang cincin "L" ganda.
Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, lapisan ganda akumulasi jinis maot sirah.
Lapisan luar dina warna poék atanapi biru anu tiasa ngadatangan UV & sepuh cahaya. Lapisan jero aya dina warna résin pikeun mastikeun kasucian konténna. Éta langkung aman dianggo. Lapisan batin nganggo bahan daur ulang, pas pikeun aturan RECO, saé pikeun panangtayungan lingkungan , sareng samentawis éta mastikeun sakabeh kualitas produk.
 
spésifikasi:

model

unit

BM50DL

BM100DL

BM160DL

Volume produk maks

50

100

160

Siklus garing

PC / h

450

360

300

Struktur sirah paéh

Lapisan dobel tipe Akumulasi

Diaméter screw utama

mm 

75 * 2

 80 * 2

90 * 2

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

180

220

280

Nyupir motor

Kw

 37 * 2

 45 * 2

55 * 2

Akumulasi polumeu

6.6

13

18

Mompa motor listrik listrik

Kw 

18.5

22

30

Clamping gaya

KN 

280

400

600

Spasi antara platén

mm

 450-1200

 500-1300

500-1400

Platen ukuranana W * H

mm

 880 * 880

 1020 * 1100

1120 * 1200

Ukuran Max.mould

mm

 700 * 850

 800 * 1300

900 * 1450

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

25

28

32

Diménsi mesin L * W * H

m

 5.2 * 5.5 * 4.5

 5.6 * 5.6 * 4.8

6.3 * 5.7 * 5.2

beurat mesin

T

16

19

22

Kakuatan total

Kw 

155

165

215


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami