+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz_bmhg30dn_c_blow_molding_machine-55.jpg
  • /upfile/2019/03/05/20190305110627_135.jpg

JWZ-BMHG30DN-C Mesin Citakan Blow

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:
Kinerja sareng kaunggulan
Cocog pikeun ngahasilkeun ukuran 15-30L bénten Kimia bungkusan.
Ngadopsi tipe maot sirah paéh, struktur up-niupan, merenah pikeun produk otomatis-deflashing on-line, besi tua ngalantarankeun on line, réngsé uji bocor produk dina garis, ngalantarankeun, ngarangkep, sareng sajabana, ngirangan biaya damel sareng ningkatkeun rasio produksi.
Ngadopsi struktur platen tipe toggle, ngagaduhan kaunggulan seragam-clamping, gaya penjepit ageung, masang kapang ageung, langkung gampang turunna & ngarakit kapang.
Pilihan dua lapisan sistem ko-ékstrusi.
Pilihan sistem garis strip tampilan.
Sistem kontrol servo hidrolik opsional.

spésifikasi:

model

unit

BM30DN-C

Volume produk maks

L

30

Siklus garing

PC / h

450 * 2

Struktur sirah paéh

 

连续 式 Jenis kontinyu

Diaméter screw utama

mm

100

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

190

Nyupir motor

Kw

55

Mompa motor listrik listrik

Kw

18.5

Clamping gaya

KN

300

Spasi antara platén

mm

340-860

Platen ukuranana W * H

mm

580 * 600

Ukuran Max.mould

mm

500 * 600

Platen pindah stroke

mm

800

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

20

Diménsi gembleng L * W * H

m

5.6 * 4.8 * 4.5

beurat mesin

T

18

Kakuatan total

Kw

125


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami