+ 86 18851210802
InggrisEN
  • /img/jwz_bmjt30_50_100_blow_molding_machine.jpg

JWZ-BMJT30/50/100 Blow Molding Machine

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik
  • Kauntungan kalapa
  • PAKET & PENGIRIMAN

Description:
Kinerja sareng kaunggulan
Suitable for producing different kinds of road pyramid, logistic insulation barrels.
Optional bottom sealing, product eject, core-pulling movement elements.
Adopt high output extrusion system, accumulating die head.
Optional Hydraulic Servo control system.

 

spésifikasi: 

model

unit

BM30

BM50

BM100

Volume produk maks

L

30

50

100

Siklus garing

PC / h

600

450

360

Struktur sirah paéh

Tipe akumulasi

Diaméter screw utama

mm

80

90

100

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

120

180

190

Nyupir motor

Kw

37

45

55

Akumulasi polumeu

L

5.2

6.2

12.8

Mompa motor listrik listrik

Kw

15

18.5

22

Clamping gaya

KN

280

400

600

Spasi antara platén

mm

400-900

450-1200

500-1300

Platen ukuranana W * H

mm

740 * 740

880 * 880

1020 * 1000

Max.mould size

mm

550 * 650

700 * 850

800 * 1200

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

20

28

30

Diménsi mesin L * W * H

m

4.3 * 2.2 * 3.5

5.6 * 2.4 * 3.8

5.5 * 2.5 * 4.0

beurat mesin

T

12

13.5

16

Kakuatan total

Kw

95

110

135

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

1. Jwell teh produsén mesin Tonjolan plastik panggedena di China.We gawéna raket jeung brand kawentar dunya, alat Anjeun ogé bisa dilengkepan sagala merek komponén hayang.

2. Jwell boga kembar parrel screw garis uji Tonjolan jeung garis test screw tunggal. Lab uji kami ngadukung anjeun nguji dina konduksi produksi anu réalistis ogé ningkatkeun téknologi pamrosésan anjeun ngaliwatan tés kami sareng ngabantosan anjeun milih jinis alat anu pas.

3. Gawe sareng Jwell anjeun tiasa yakin yén sarat jasa sareng pangropéa anjeun bakal leres didokumentasikeun sareng anjeun gaduh sumber daya sareng kaahlian anu pas sateuacan ngamimitian. Tim kami anu berpengalaman bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi jalma, sumber daya sareng dokuméntasi prosés anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung kagiatan pangropéa anjeun.
4. Jwell nyadiakeun teknis, nyetir jeung sistem latihan pikeun pagawé sarta insinyur ti supplier ti sakuliah dunya.

Sadaya mesin dibungkus ku tim profésional kami, bakal dibungkus ku palet kai. Kanggo sababaraha suku cadang anu penting, kami bakal dibungkus nganggo kotak kayu.

Taros Kami