+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz_bmjy30_50_100_blow_molding_machine.jpg

JWZ-BMJY30 / 50/100 Mesin Blow Molding

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:
Kinerja sareng kaunggulan
Cocog pikeun ngahasilkeun ukuran anu béda tina korsi kaamanan barudak, papan méja, fasilitas playgroud.
Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, akumulasi sirah paéh.
Numutkeun kana matérial anu béda-béda, sistem layar-exchanger hidrolik JW-DB stasiun tunggal opsional.
Numutkeun ukuran produk anu béda, ngarobih jinis platén sareng ukuranana.
Sistem kontrol servo hidrolik opsional.
Panyegelan handap opsional, eject produk, elemen gerakan inti-narik.



spésifikasi:

model

unit

BM30

BM50

BM100

Volume produk maks

L

30

50

100

Siklus garing

PC / h

600

450

360

Struktur sirah paéh

Tipe akumulasi

Diaméter screw utama

mm

80

90

100

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

120

180

190

Nyupir motor

Kw

37

45

55

Akumulasi polumeu

L

5.2

6.2

12.8

Mompa motor listrik listrik

Kw

15 

18.5

22

Clamping gaya

KN

280

400

600

Spasi antara platén

mm

400-900 

450-1200

500-1300

Platen ukuranana W * H

mm

740 * 740

 880 * 880

1020 * 1000

Ukuran Max.mould

mm

550 * 650

 700 * 850

800 * 1200

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

20

28

30

Diménsi mesin L * W * H

m

4.3 * 2.2 * 3.5

 5.6 * 2.4 * 3.8

5.5 * 2.5 * 4.0

beurat mesin

T

12 

13.5

16

Kakuatan total

Kw

95

110

135


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami