+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz_bmqc30_50_100_160_blow_molding_machine.jpg

JWZ-BMQC30 / 50/100/160 Mesin Tiupan Blow

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:
Kinerja sareng kaunggulan
Cocog pikeun ngahasilkeun rupa-rupa kotak urea mobil, alat
kotak, korsi otomotif, saluran hawa otomatis, dewan aliran otomatis, bemper sareng Mobil Spoiler.
Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, akumulasi sirah paéh.
Numutkeun kana matérial anu béda-béda, sistem layar-exchanger hidrolik JW-DB stasiun tunggal opsional.
Numutkeun ukuran produk anu béda, ngarobih jinis platén sareng ukuranana.
Sistem kontrol servo hidrolik opsional.
Sealing handap opsional, nyandak-kaluar robot
 

 

spésifikasi:


model

unit

BM30

BM50

BM100

BM160

Volume produk maks

L

30

50

100

160

Siklus garing

PC / h

600

450

360

300

Struktur sirah paéh

Ngumpulkeun Tipe

Diaméter screw utama

mm

80

90

100

100

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

120

180

190

240

Nyupir motor

Kw

37

45

55

90

Akumulasi polumeu

L

5.2

6.2

12.8

18

Mompa motor listrik listrik

Kw

15

18.5

22

22

Clamping gaya

KN

280

400

600

800

Spasi antara platén

mm

400-900

 450-1200

500-1300

500-1400

Platen ukuranana W * H

mm

740 * 740

 880 * 880

1020 * 1000

1120 * 1200

Ukuran Max.mould

mm

550 * 650

 700 * 850

800 * 1200

900 * 1450

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

20

28

30

30

Diménsi mesin L * W * H

m

4.3 * 2.2 * 3.5  

5.6 * 2.4 * 3.8

5.5 * 2.5 * 4.0

7 * 3.5 * 4

beurat mesin

T

12

13.5

16

20

Kakuatan total

Kw

95

110

135

172


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami