+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz_bmqc3d_1000_three_dimensional_blow_molding_machine.jpg

JWZ-BMQC3D-1000 Mesin Blow Moulding tilu diménsi

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:
Kinerja sareng kaunggulan
Cocog pikeun ngahasilkeun produk fittings pipa bentuk Mobil anu béda, sapertos pipa pengisi minyak otomotif, pipa saluran udara sareng anu sanésna.
Produk réngsé kirang atanapi tanpa besi tua pikeun kakuatan kuat.
Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, akumulasi sirah paéh.


spésifikasi:


model

unit

BM3D-1000

Siklus garing

PC / h

180

Struktur sirah paéh

Tipe akumulasi

Diaméter screw utama

mm

65

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

70

Nyupir motor

Kw

22

Akumulasi polumeu

L

2.5

Mompa motor listrik listrik

Kw

15

Clamping gaya

KN

75

Spasi antara platén

mm

300-1100

Platen ukuranana W * H

mm

800 * 1200

Ukuran Max.mould

mm

600 * 1100

Platen pindah stroke

mm

1800

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

10.7

Diménsi mesin L * W * H

m

5.4 * 4.3 * 3.4

beurat mesin

T

10.5

Kakuatan total

Kw

63


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami