+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/jwz_bmqc05d_12d_20d_double_station_blow_molding_machine_.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227134106_647.jpg

JWZ-BMQC05D / 12D / 20D Ganda Station Blow Mending Machine

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:
Kinerja sareng kaunggulan
Cocog pikeun ngahasilkeun ukuran béda-béda tina botol minyak gir, botol minyak pelumasan, bak cai tiis sareng sajabana
Pilihan multi-lapisan ko-ékstrusi.
Pilihan sistem garis strip tampilan.
Numutkeun ukuran produk, pilih rongga anu béda tina sirah paéh.
Numutkeun kana matérial anu béda, sistem pamilih layar hidrolik JW-DB stasiun tunggal opsional.
Numutkeun ka kabutuhan palanggan, opsional auto-deflashing on line, scrap conveying on line, réngsé produk ngirimkeun on line.




spésifikasi:

model

unit

BM05D

BM12D

BM20D

Volume produk maks

L

5

12

20

Siklus garing

PC / h

700 * 2

 600 * 2

600 * 2

Struktur sirah paéh

Jenis kontinyu

Diaméter screw utama

mm

75

90

90

Kapasitas palastik maksimal (PE)

kg / h

90

160

160

Nyupir motor

Kw

30

45

45

Mompa motor listrik listrik

Kw

11

15

15

Clamping gaya

KN

70

120

160

Spasi antara platén

mm

150-510

 240-640

280-680

Platen ukuranana W * H

mm

350 * 400

 450 * 500

500 * 520

Ukuran Max.mould

mm

360 * 400

 500 * 520

560 * 520

Platen pindah stroke

mm

450 / 520

 600 / 650

650

Kakuatan manaskeun sirah paeh

Kw

7.5

10

12.5

Diménsi mesin L * W * H

m

3.7 * 3.1 * 2.7

4.2 * 3.2 * 3.0

4.3 * 3.2 * 3.1

beurat mesin

T

8.5

12

14

total kakuatan

Kw

60

90

93


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami