+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/kinds_of_color_masterbatch_series.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142931_844.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142941_378.jpg

Jenis Series Masterbatch Warna

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Serial master-batch fungsional terus janten anu poko, produk Ayeuna kalebet sababaraha jinis masterbatch Fungsional,

Masterbatch hideung, masterbatch bodas sareng masterbatch warna, sareng sajabana produk kami sacara téknis parantos dewasa,

tanjeunna pasipatan stabil pisan sareng dipercaya, ditampi ogé ku konsumén!

parameter teknis Utama: 

 

model

L / D

kagancangan

kapasitas

CJWH52

44-56

600-800rpm

300-500kg / jam

CJWH65

44-56

600-800rpm

400-800kg / jam

CJWH75

44-56

600-800rpm

500-1000kg / jam

CJWH95

44-56

500-600rpm

600-1500kg / jam

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami